sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Mittauksia

Nyt kun kotona on kunnon mitta niin tuli kerrankin mitattua nuo koirat. Ei ole kauheasti tullut mittailtua, kun aika selkeästi nuo mini luokkaan näyttäisi menevän eikä ne mittaamalla pienenisi kuitenkaan.

Flit on nyt 9kk ja mitta pysähtyi ~33 cm, eli aika lailla samaan kuin Activen kisoissa helmikuun lopulla tehty mittaus. Näyttäisi siis tulevan optimaalisen kokoinen mini koira. Tällä hetkellä rungon malli miellyttää minua, korkeajalkainen ja hieman korkeuttaan pitempi runko. Muutenkin hoikan mallinen, spannaus siis onnistuu. Borderin näköinen siis kaikenkaikkiaan.

Eve on jo 15kk ja jo silmällä näkee ettei siitä mediä tule millään. Mitta pysähtyi ~31 cm, eli todellinen kääpiösnautseri. Evellä on lyhyt runko, mutta siitä huolimatta loistavat takaliikkeet. Eve on myös todella kevytrakenteinen, tuntuu ettei tuo paina mitään.

Molemmat koirat viettää treenitaukoa eikä olla tehty mitään agilityyn viittaavaa muutamaan viikkoon. Hengähtäkööt rauhassa. Itsellä tosin olisi kauhea halu hallille treenaamaan noita, mutta olkoot vielä tämän viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti