keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Flitin ekat ohjatut treenit takana

No niin, viime perjantaina olikin Flitin ensimmäiset ohjatut treenit. Flitistä huomasi selkeästi että kokemusta ryhmässä treenaamisesta ei ole. Tällä hetkellä muutenkin näkyvä varmuus korostui treeneissä esim. fokuksen katoamisena ja maan nuuskimisena. Täytyy kyllä tunnustaa että Flit kaipaa muutenkin tuota fokuksen vahvistamista. Tästä otan syyt täysin omaan niskaan, kouluttajan (eli minun) vika kun koira ei osaa. Tähän onkin sitten panostettu tällä viikolla. Muiden koirien treenien yhteydessä olen käynyt Flitin kanssa tekemässä muutamana päivänä lyhyet fokus treenit hallilla. Ohjelmassa on siis ollut yksinkertaisesti motivaation kohotusta eripituisilla suorilla. Nyt meno alkaakin näyttää erillaiselta, kuono suoraan eteenpäin ja seuraavaa estettä kohti.

Even ensimmäiset jatko3:n treenit oli myös perjantaina ja tällä kertaa kävin itse treenaamassa even kanssa. Vauhtia on, järki ei vaan meinaa aina pysyä mukana. Hyvältä näyttää.

Nicon kanssa käytiin treenamassa tiistaina ostetulla vuorolla. Täytyy sanoa että pikku tauko on tehnyt terää. Motivaatio eteenpäin oli hyvä, tosin kontaktien kustannuksella. Oli nimittäin kontaktit herkässä, pienestäkin nykäsystä koira irtosi. Tämän lisäksi lelua repimällä saatiin toiselle kierrokselle vielä yksi vaihde lisää. Me like.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti