tiistai 28. huhtikuuta 2015

HI-FI:n kisat, Kajaani 25.4.2015

Launtaina nokka kohti Kajaania ja HI-FI:n kisoja. Tuomarina Hilpi Yli-Jaskari.Tavoitteena reissulle oli se puuttuva tupla nolla jota tässä saa jahdata. Pari viikkoa on nyt lähinnä keskitytty korjaamaan meidän puomin kontaktin heikkoa osuma% jossa onkin tapahtunut pientä parannusta. Juoksimme kaikki 3 rataa.

Ekalta radalta kauheasta väännöstä ja rumasta ohjauksesta huolimatta puhdas rata. Ajalla ei juhlittu eikä myöskään sijoituksilla, sen verran kauhean näköistä tuo meno oli. No, nolla on nolla ja mahdollisti sen tuplan metsästyksen. Toinen rata alkoi hyvin ja ohjauskin alkoi näyttää paremmalta. Valitettavasti puomilla pieni ohjausmokailu jonka seurauksena koira väärään päähän putkea. Loppu rata taas nätisti loppuun. Eli ei siis tupla nollaa tällä kertaa tulossa. Kolmas rata oli hypäri jossa selvittiin esteelle 12 asti sujuvasti vaikka Flit karkasi taas vaihteeksi lähdöstä. Tässä vaiheessa pieni nukahdus itseltä ja koira hypylle putken sijaan.

Eli tuplaa haettiin, tulokseksi 1x nolla ja 2x hylkyä. Positiivista reissussa oli että molemmat hylyt oli ohjauksellisesti todella hyvin kasassa yhtä kohtaa lukuunottamatta. Samoin molemmilla agiradoilla olleet puomit oli onnistuneita. Siis pieniä toiveita vielä on että se tupla saadaan ja päästään tänä kesänä SM-kisoihin kisailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti