tiistai 4. elokuuta 2015

Kauden loppu

Tämän kausi (2014-2015) päättyi meidän osalta OKK:n kisoihin toukokuussa jossa totesimme ettei tullut sitä puuttuvaa tuplaa joka vielä SM kisojen karsintatuloksista puuttui. Eli tältä vuodelta jäi SM kisat väliin. Kisojen järjestelyssä oli kuitenkin oma hommansa joten aika lahjakkaasti kesäkuun alku meni SM kisojen tiimoilta meni. Vaikkemme yksilökisoihin selvinneetkään niin juoksimme Kiimingin koiraharrastajien joukkueessa joukkuekisassa. Tällä kertaa tuloksena hylky. Flit kävi aivan kuumana jo lämmittelylenkillä eikä meinannut pysyä nahoissaa ei sitten millään. Lähtökarsinassa jo alkoi meno olla sellaista että tästä on leikki kaukana. Eihän se sitten pysynyt lähdössä lupaan asti. Tästä vielä selvittiin mutta sitten otettiin lentokeinu jonka jälkeen en enää kerennytkään ihan sinne minne piti. Ihan hyvää menoa muuten mutta tuo kuumeneminen oli vähän liikaa. Jatkossa vaatii tosiaan perjantain lämmittelykisoihin muutaman startin alle että tottuu noihin isoihin kisoihin. Tänä vuonna siihen ei ollut yksinkertaisesti aikaa. Kisapaikka oli aivan loistava, sää suosi ja ainakin kuulosti että meillä oli tänä vuonna #parhaatkisatikinä.

SM kisojen jälkeen jäimme tauolle agilityn suhteen ja kävimme näyttely/lomailu kierroksen pohjoisessa. Tällä reissulla Flit oli Tromssan näyttelyssä ROP kera sertin ja Cacibin, saavuttaen siis Norjan ja Pohjoismaiden muotovalion arvon samalla. Kohta alkaa olla kaikki tarpeellinen kerätty näyttelypuolelta joten näyttelyissä emme enää kauheasti pyörähdä.

Juoksuja olemme odotelleet jotta voisimme astuttaa Flitin mutta neiti on päättänyt pitää kaikkia jännityksessä ja antaa odotuttaa juoksujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti