perjantai 21. maaliskuuta 2014

Activen kisat 15-16.3.2014

Viime viikonloppuna kisattiin Active Dogs RY:n järjestämissä kisoissa Haukiputaalla. Kisat käytiin Active Dog Areenalla jonne saatiin vuoden alussa uusi kumirouhe tekonurmi, joten tällä hetkellä ei kisaolosuhteissa ole enään parannettavaa.  2-luokat oli sijoitettu heti lauantai aamuun joten viikonloppu aloitettiin kisaamalla.

Eka radalta tuloksena HYL, Flit meni ensin ohi yhdestä hypystä jonka vielä korjasin, mutta kun mentiin seuraavan suoran päässä vielä yhdestä niin ajattelin että annan mennä vauhdilla loppuun enkä rupea korjaamaan. Oma ohjaaminen oli taas melko laiskaa eli olin myöhässä useammassa paikassa. Tätä sitten korjattiin huutamalla kun meinasi kaarrattaa. Ei näin, ei näin....

Toiselta radalta 0-tulos, voitto ja LUVA. Ei mitään nättiä menoa. Kepeillä luotin että se irtoaa sinne, no ei irronnut, joten pyöriteltiin aika lailla ennen kuin sain kepeille. Onneksi ei kieltoa tullut kuitenkaan, kiitokset Sari Mikkilälle tästä armahduksesta. Myös puomin alastulo oli aika kiistan alainen mutta tästä asiasta kiistän kaiken :D

Viimeiseltä radalta jälleen HYL. Tuntui väsyneeltä niin ohjaaja kuin koira ja koko pakka hajos ihan täysin. Ohjaus laiskaa, jalat suorina ja kädet korkealla, siinäpä se. Ei tuossa radassa ollut kyllä mitään hyvää, hyppyrata niin ei voi edes kontakteja kehua. Omassa tekemisessä on tällä hetkellä vielä korjaamista. Meno on laiskaa ja menee seisoskeluksi paikka paikoin. Osittain sain tehtyä oikeita asioita tänä viikonloppuna mutta kyllä se pitäisi koko rata tehdä töitä. Ei se niin kauhean pitkä kuitenkaan ole. Seuraavaksi OKK:n kisat 3 viikon päästä, siihen asti treeneissä panostetaan tähän.

Kisaamisen ohessa oli luvassa talkoilua. Olin lupautunut sunnuntaiksi Maxi 3-luokkaan talkoilemaan ja tämän ohessa hoitamaan livestreamia kisapaikalta viikonlopun ajan. Aikalailla koko viikonloppuhan se kuitenkin hallilla vierähti. Livestream tuntui lähtevän lauantaina ihan normaalisti jakoon, valitettavasti kuitenkin melko äkkiä alkoi kaista loppumaan mobiili verkosta. Vielä kun itse kisasin koko aamun, ei ongelmaa päästy korjaamaan. Tämän vuoksi 2-luokat oli käytännössä katsokelvotonta, valitan. Lauantain 3-luokille vaihdettiin liittymää ja tukiasemaa joilla homma saatiin kuntoon. Illan lähetys olikin ihan katsottavaa, myös kuvan laadullisesti :) Sunnuntaina aloitettiin suoraan eilisellä kokoonpanolla ja homma sujui hetkittäisiä ongelmia lukuunottamatta hyvin. Itse talkoilin tulospalvelussa josta kerkesi hyvin säätämään myös Livestreamiä. Paljon tuli oppia tuosta Youtuben livestreamista ensi vuotta ajatellen. Ensi vuonna pyritään siihen että lähetys on hyvän laatuista heti alusta alkaen. Lähetykset löytyy edelleen tallennuksina Youtube tililtäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti